Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πέννες με πέστο βασιλικού και σας προτείνει να κάνετε τη συνταγή του.
Υλικά
500γρ πένες
2 ματσάκια βασιλικό
150 γρ παρμεζάνα
80 γρ κάσιους
80 ml ελαιόλαδο
1 κσ σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πέννες με πέστο βασιλικού και σας προτείνει να κάνετε τη συνταγή του.
500γρ πένες
2 ματσάκια βασιλικό
150 γρ παρμεζάνα
80 γρ κάσιους
80 ml ελαιόλαδο
1 κσ σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του espressonews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
© 2007 - 2024 Espresso
Made by minoanDesign